See how Insoft Services is responding to COVID-19

Cisco Sertifisering

Cisco Sertifikater er industriens mest velkjente sertifikater

Cisco Sertifisering i Norge


    • De rangerer blandt de mest ettertraktede kvalifiseringene for de som jobber med internett.
    • Tren med verdens mest betrodde og autoriserte Cisco Lærings-partnere. Våre kurs inkluderer på-stedet og virtuelle øvelsessentere som inneholder det nyeste Cisco utstyret i virkelighetstroe scenarier for å forberede deg for virkelige nettverksmiljøer og Ciscos eksamen for sertifisering.
    • I tillegg har våre instruktører den mest omfattende erfaringen innen nettverk i bransjen og kollektivt holdt flere CCIEer og CCSIer enn noen annen kursleverandør.

Vi tilbyr fem nivåer av nettverkssertifisering: Entry, førsteamanuensis, profesjonell, ekspert og arkitekt, det høyeste nivået av akkreditering innenfor Ciscos karrieresertifiseringsprogram.


Ciscos karrieresertifiseringsprogram


Cisco Certifications Level


Certification Level

ExpertCCIE
ProfessionalCCNP
AssociateCCNA
EntryCCENT
Otherother
Architect
CCAr Architect
Cloud
Collaboration
Cybersecurity Operations
Data Center>
Design
CCDE
Industrial / IoT
Routing & Switching
Security
Service Provider
CCIE SP
Wireless
Other Certifications

Technical Specialists
Digital Transformation
Customer Success

Entry


Både CCENT og CCT sertifiseringer er utgangspunktet for alle som er interessert i å starte en karriere i nettverksbransjen.

Assosiate


Assosiate nivået på Cisco Sertifiseringer kan begynne direkte med CCNA for nettverksinstallasjon, drift og feilsøking eller CCDA for nettverksdesign. Se på assosiate nivået som grunnlaget til nettverkssertifisering.

Profesjonell


Det profesjonelle nivået (CCNP) er et avansert nivå av sertifisering som viser mer kompetanse av nettverksferdigheter. Hver sertifisering dekker en egen teknologi for å møte behovene til de ulike jobbroller.

Ekspert


Cisco godkjent Expert (CCIE) sertifisering er akseptert over hele verden som den mest prestisjetunge nettverkssertifiseringen i bransjen