See how Insoft Services is responding to COVID-19

Cisco Bedriftlæringspartner

Trening designet for Channel Partner salgsressurser
 • Vi er Cisco Global Business Læringspartner


  Insoft er fullt autorisert til å levere fullt offisielle Cisco Sales Enablement til verden over for Cisco Systems. Vår akkreditering hjelper oss til å enten levere en salgstrening, som allerede er skapt av Cisco Salgs Business Unit eller også tillater oss til å lage vårt eget salgs aktiveringsinnhold for å hjelpe deg å forstå teknologien riktig og for og få den underliggende erfaringen for å selge den aktuelle arkitekturen til kundebase.

  Hva er Cisco Bedriftslæringspartners Program


  IT-organisasjoner i dag står overfor en svimlende rekke utfordringer. Budsjetter og ressurser fortsetter å krympe. Teknologi initiativer får nærmere gransking fra ledelsen. Og det er vanskeligere enn noensinne å finne det talentet som trengs for å flytte inn i nye områder som i en sky,  bring-din-egen-enhet (BYOD), og videosamarbeid.

  I mellomtiden er mange IT-avdelinger iferd med å miste kontrollen når forretningsenheter bestemmer seg for å utradere IT, eller kjøpe hyllevare produkter.

  Stadig blir IT-organisasjoner bedt om å forklare – i klare forretningsmessige vilkår – hvordan de bidrar til vekst og lønnsomhet i virksomheten. Fordeler som kostnadsbesparelser og pris er bare en del av svaret.

  Realiteten er at noen IT-avdelinger har know-how for å måle og kommunisere full virksomhets effekt og avkastning av hva de gjør. Det er der Cisco Business Learning Partner (BLP) Program kommer inn. Det BLP programmet fokuserer på er å skjerpe virksomhetens ferdigheter av Ciscos kanalpartnere og kunder. Med å ta full nytte av sitt globale team av partnere, tilbyr programmet omfattende opplæring på forretningsverdiene av Ciscos produkter, løsninger og arkitekturer.

  Vi presenterer Cisco business transformasjons sertifiseringer


  Cisco Forretningstransformasjon sertifisering og portefølje er for våre selgere som driver kundesamtaler designet for å finne et strategisk syn på kundenes behov, føre interessenter til konsensusbeslutninger, og produsere cross-arkitektoniske veikart.

  Porteføljen omfatter to relaterte spor:

  Business Value Track (2 sertifiseringer)

  • Cisco Business Value Specialist
  • Cisco Certified Business Value Practitioner
  • Transformative Architecture Track
  • Transformative Architecture Specialist

  Cisco Forretningsspesialist for Salgsprofesjonelle


   

  Cisco Forretningsspesialist for IT Profesjonelle


   

  Hvordan Insoft kan bidra som Business Læringspartner

  Cisco BLP-programmet (Business Learning Partner) tilbyr et komplett spekter av kurs som er spesielt utviklet for å hjelpe IT-ansvarlige til å forstå virksomhetens side av Cisco-teknologi. Hvert kurs er Cisco-godkjent og levert av sertifiserte og autoriserte bedriftsinstruktører fra en av våre forhåndsvalgte BLP Program partnere.

  Våre virtuelle eller klasserom-baserte (ILT) kurs vil hjelpe deg på følgende:

  • Mål forretningsverdien av Ciscos løsninger, og effektivt foreslå dem til å møte virksomhetens behov
  • Forbedre forretningssans og kommunikasjonsevner
  • Utvikle og implementere kraftige strategier og metoder for å øke adopsjon, priser og bygge støtte for Cisco-løsninger