Opplæringsform

Opplæring på nett gjort enkelt


Insofts tilpassede online opplærings programvare “e-train” gjør det mulig å tilby interaktiv opplæring til kunder og ansatte hvor som helst i verden. Reising kan reduseres, og vi når flere deltakere ved å flytte kurset online, eller ved å integrere opplæring på nett med vår live opplæring.

Enkle e-kurs på nett for delegater


Interaktive verktøy: For å engasjere deltakerne kan du dele skrivebordet, endre foredragsholdere, overføre kontroll, chat, tegne og markere på skjermen, og mer.

Våre e-lærings webex videoers berikede funksjoner, sikrer at alle delegater har en full interaksjon i løpet av opplæringen.

Redusere kostnader og øke opplæringskapasiteten på internett.


Med e-læringen; kan du ha kurs for opp til 200 personer samtidig per sesjon, uten at at deltakerne eller instruktørene må dra til et kurslokale. Du trenger heller ingen møteplass. Innebygget VolP lyd og integrert avgiftsfritt lydalterntiv gir ytterlige kostnadsbesparelser. Pluss at du kan ta opp sesjonene for å se de når du vil. Det gir et beleilig valg for de som går glipp av en sesjon eller som ønsker å repetere den.

 

Tilpasset opplæring


For organisasjoner som søker konkurransefortrinn gjennom investeringer i personale, kan våre tilpassede kurs internt være løsningen ettersom de kan reflektere deres spesifikke opplæringskrav. Alternativt kan vi utforme et kurs tilpasset deres organisasjon i samråd med våre fageksperter, skape din egen kurslengde, kursinnhold og instruksjons timeplan. Miks og match fra ulike teknologier for å få det rette programmet for dine organisajoner.

 

Opplæringsmetoder


Vi bruker vår eget skreddersydde kursdesign profil metode for å identifisere spesifikke organisatoriske resultatmål når det gjelder kunnskap og ferdigheter. Utviklings og opplæringsmanualer, powerpoint presentasjoner og opplærings hjelpemidler er laget av våre egne kursutviklere med veiledning av vårefageksperter. Endelig vurdering bedømmes av en annen senior konsultent som en del av vår kvalitetskontroll prosess.

 

Våre interne og skreddersydde løsninger inneholder:

  • opplærings vurderinger, som kan identifisere hull og opplæringsmål.
  • Før & Etter kurs vurderinger for å sikre anvendelse av kunnskapen på arbeidsplassen.
  • Relevant salgs sertifiserings program kvalitetssikrer og sikrer at teknologi opplæring hjelper delegatene å oppnå relevant sertifisering når opplæringen er gjennomført.
  • Oppfriskningskurs som kan struktureres som klasserom opplæring, tilrettelagte diskusjons sesjoner eller korte samtaler som “lunch og lær”.

Vi har jobbet med mange organisasjoner på tvers av EMEA regionen for å lage skreddersydde opplæringsprogram; omarbeide eksisterende opplæringsmateriell og utelate noe av opplæringen / strategiske intiativer.