Fortinet Channel Partner Program

Fortinet Channel Partner Program
 • Fortinet Channel Partner Program


  Insoft Services kan hjelpe deg med å trene de ansatte for å oppnå noen Fortinet Partner status. For mer informasjon om kravet og sertifisering eksamen opplæring, kan du nå ut til vårt globale salgsteam på kurs@insoftservices.no.

   

  Fortinet-Platinum-Partner

  • Platinum Partnere er påvist eksperter i å levere Fortinet løsninger til sine kunder og har vist gjennomgående høy inntekt og evne til å levere hele spekteret av Fortinet teknologier. De har ansatte som er eksperter for å dekke eventuelle komplekse krav distribusjon og levere eksepsjonelle nivåer av tjenesten. De gir en utmerket nivå av kundetilfredshet og støtte.

  Fortinet-Gold-Partner-Insoft

  • Gold Partnere har oppnådd bevist suksess med Fortinet løsninger og er forpliktet til fortsatt adopsjon av Fortinet teknologier i markedet. De leverer hele spekteret av Fortinet’s løsnings sett og de har sertifiserte ansatte med å hjelpe til med en eventuell rekke implementerings behov. De er anerkjent for sine overlegne kundeservice og støtte evner.

  Fortinet_Silver_Partner-Insoft

  • Silver Partnere er forpliktet til å levere førsteklasses sikkerhetsløsninger til sine kunder. Silver Partnere har kunnskap om Fortinets lave til middels rekkevidde multi-trusselsikkerhetsløsninger og kan levere de løsningene som passer best små og mellomstore bedrifters sikkerhetsbekymringer.

  Fortinet Autorisert Partnere:


  Autoriserte Partners er utgangspunktet for alle nye Fortinet partnere. Dette nivået er for medlemmer som er interessert i å starte sitt forhold til Fortinet. Mens det er begrensede krav, det er begrenset fordeler tilgjengelig for autoriserte nivå medlemmer.