Fortinet Certifications Training in Norway
 • Fortinet Sertifiseringstrening


  Selskaper over hele verden fortsetter å investere i deres sikkerhetsinfrastruktur. De er også på jakt etter måter å validere sine ansattes kunnskap og ferdigheter på nettverkssikkerhet.

  Fortinet Network Security Expert (NSE) har blitt utgitt, som er et nytt, 8-nivå sertifiseringsprogram beregnet for tekniske spesialister interessert i uavhengig validering av deres nettverkssikkerhets ferdigheter og kompetanse. NSE 4 erstatter de gamle FCNSA og FCNSP sertifiseringer og sammenslåing av FortiGate ferdigheter vurdering i én eksamen.

  Programmet omfatter et bredt spekter av eget tempo og instruktør ledet kurs, samt praktiske, eksperimentelle øvelser som illustrerer mestring av komplekse nettverk sikkerhetsmetoder.

  Programmet er åpent for Fortinet’s kunder, partnere og ansatte, og gjør det mulig for deltakerne å utnytte kraften i Fortinet nettverkssikkerhets plattform og bli anerkjent i bransjen blant en top-notch gruppe sikkerhetseksperter. NSE 2 og NSE 3-innhold og sertifisering er begrenset til Fortinet ansatte og partnere.

  Fortinet Detaljert sertifiseringsbane


  NSE nivå Kurs tittel
  NSE 1 Network Security Technology Foundations
  NSE 2 Network Security Solutions
  NSE 3 Advanced Network Security Solutions Design
  NSE 4 Network Security Configuration & Administration – FortiGate

  NSE 5 Network Security Management and Analysis

  NSE 6 Advanced Security Products

  NSE 7 Security Diagnostics and Troubleshooting

  NSE 8

  Fortinet Network Security Expert

  No preparation course. Requires industry experience.